• Generaal Peter van Uhm inspireert in Soest een zaal vol gasten van Visser & Visser.

    Visser & Visser

Visser & Visser zet stip op de horizon met oud-generaal Peter van Uhm

Advertorial

BARNEVELD ,,De makkelijkste weg is niet altijd de beste weg." Donderdag 23 januari was het Nationaal Militair Museum in Soesterberg het decor van een bijzondere avond voor klanten, relaties en medewerkers van Visser & Visser. Het accountantskantoor viert zijn 30-jarig bestaan. ,,Een mooie mijlpaal om bij stil te staan, trots op te zijn en om samen te vieren. Want samen komen we verder!''

In dertig jaar is Visser & Visser gegroeid van een tweemans accountantskantoor naar een organisatie met 14 partners, ruim 300 collega's, 12 vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal. Daarnaast zijn business units ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. ,,Met elkaar bouwen we al dertig jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed", aldus Ger Visser.

Het was een bijzondere avond, op een bijzondere locatie en met een bijzondere spreker, zegt Visser. ,,Generaal buiten dienst Peter van Uhm inspireerde onze gasten met zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken. Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven, moet je iets doen. Dat vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd", gaf hij de bezoekers mee.

De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel, waarbij de aanwezigen de kans kregen om met Van Uhm in gesprek te gaan en vragen te stellen. ,,Ik vond dit sowieso een inspirerende avond, maar echt bijzonder was de speech van Peter van Uhm. De zin 'Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat', gaat mee naar huis", vertelt Bert van Velthuizen van Velthuizen Keukens.

Meer informatie: www.visser-visser.nl