Bestel online lentebloemen

24-02-2020, 16:00 |Van onze partner

Fris je interieurs lekker op met kleurige en fleurige, heerlijk ruikende lentebloemen. De dagen worden weer wat langer, dus kom lekker beneden of van je werk en zie de zon schijnen op je mooie kleurende lentebloemen. Welke bloemen zijn nou typische lentebloemen? Lees gauw verder!

Wat zijn lentebloemen?
De lente vraagt om kleuren, bloemen die lekker ruiken en veel groen. Fris je huis op met een mooie boeket of losse bloemen. Welke bloemen haal jij het liefste in huis? Welke bloemen zijn nu typsiche lentebloemen? Lentebloemen zijn onder andere tulpen, bloesem, narcissen en lavendel, maar ook hyacinten, anjers, pioenrozen en gerbera’s. Tulpen zijn er in veel verschillende kleuren te krijgen: roze, paars, rood, oranje, geel en wit. En een combinatie van de kleuren tulpen zijn ook perfect. Of ga voor een lenteboeket, waarin je verschillende soorten lentebloemen met elkaar combineert. Ga voor een optimale geurbeleving. Voor welke bloemen ga jij?

Haal de lente in huis via een online bloemist
Vaak kun je op de markt of bij een regionale bloemist wel slagen voor mooie lentebloemen. Maar wist je dat je ook online bloemen kunt bestellen? Online bestellen is misschien wel net zo makkelijk. Je hoeft geen tijd te maken voor een bezoek aan de markt, je hoeft geen ommetje te maken naar de regionale bloemist. Je kunt gewoon in de pauze op je werk, ’s avonds op de bank of even tussendoor online je bloemen bestellen. Bestel je bloemen online voor jezelf of geef je het cadeau?

Hoe werkt het online bestellen van lentebloemen?
Je klikt jouw gewenste tulpen, pioenrozen of lenteboeket aan en je klikt op bestellen, vult de gegevens van de ontvanger in en je kiest een bezorgdatum. Bij de meeste online bloemenzaken betaal je veilig via iDeal, PayPal, Creditcard of je laat de bloemen op rekening zetten. Vervolgens zorgt de online bloemenzaak dat de bloemenbestelling doorgegeven wordt bij een lokale bloemist, die de bloemen klaarmaakt voor verzending. De bezorger brengt de bloemen naar het opgegeven adres en de ontvanger kan van de lente in huis genieten.

Regiobloemist: eenvoudig mooie lentebloemen bestellen
Eenvoudig lentebloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten én ze bezorgen zelfs in Duitsland. De samenwerking met de regionale bloemisten, zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website van Regiobloemist.