• Eigenstijl Wonen

De specialist: Love is in the (ch)air

BARNEVELD Lekker knus met je geliefde genieten van een romantische film of leuke serie? Met een loveseat haal je romantiek en sfeer in huis. Niet alleen op Valentijnsdag, maar het hele jaar door.

Een loveseat is een royale stoel voor twee personen: kleiner dan een bank, maar ruimer dan een fauteuil. Op zo'n comfortabele 'troon' kun je heerlijk knus bij elkaar zitten of in je eentje genieten van een zee aan zitruimte. De loveseat bestaat al honderden jaren, maar is in Nederland populairder dan ooit. Ook interieurdesigners zijn er dol op.

KNUSSE ZITHOEK Met een loveseat maak je namelijk snel een statement in je interieur, bijvoorbeeld in combinatie met een tapijt of stijlvolle lamp. Binnen no-time tover je een kale hoek van je woonkamer om in een knusse zithoek. Of creëer je een heerlijk zitje voor de tv.

WELKE LOVESEAT PAST IN JOUW INTERIEUR? Loveseats zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Bijna iedere bank is ook leverbaar als loveseat, waardoor je mooie combinaties kunt maken met bijvoorbeeld een hoekbank of rechte bank. Kies je voor harmonie of juist voor een stijlvol contrast? Er is altijd een loveseat die past bij jouw stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een minimalistische loveseat met leren bekleding of een loveseat in een meer landelijke stijl. Bijpassende kussens en een plaid maken het plaatje compleet.

DE LAATSTE TREND Ronde vormen zijn helemaal van nu. Sierlijk, subtiel en toch stoer. De ronde vormen zie je terug bij banken en natuurlijk ook bij loveseats.

VOOR GROTE ÉN KLEINE HUIZEN Sommige mensen denken dat loveseats alleen in grote huizen passen, maar het tegendeel is waar. In iedere woonkamer kun je genieten van zo'n heerlijke stoel. Twijfel je over welke loveseat het beste in jouw interieur past? Maak een paar foto's van je woonkamer en kom voor advies langs in onze showroom in Barneveld. Grote kans dat je verliefd wordt op één van onze loveseats..

Aangeboden door Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld