• Natuurkenner Louis Fraanje spotte onlangs een unieke ooievaar.

    Louis Fraanje

Vieren we volgend jaar samen 150 jaar Barneveldse Krant?

Beste lezer,

Abonnees die spontaan een cadeau-abonnement bestellen voor hun kinderen. Lezers die via onze website een geldbedrag doneren. Mensen die (proef)abonnee worden. Politieke partijen en bedrijven die ons steunen. Hartverwarmende appjes en mailtjes. Als redactie werden we er afgelopen week stil van.

NOODKREET Met flinke tegenzin (maar nieuws is nieuws) publiceerden we zaterdag op onze website het nieuws dat de coronacrisis BDUmedia hard heeft getroffen. De totale advertentieomzet van ons uitgeefbedrijf is in korte tijd met meer dan 50 procent gedaald, waardoor de toekomst van de Barneveldse Krant en dertig andere lokale kranten en nieuwssites zeer onzeker is. Onze noodkreet: Help ons door de crisis!

Beste lezer, het was een hectische week. Terwijl onze journalisten zich - mede aangemoedigd door alle bemoedigende reacties - op het nieuws stortten, zijn er bij BDUmedia achter de schermen heel veel gesprekken gevoerd en acties opgestart. Onder meer gericht op het redden van de Barneveldse Krant. Uw en jouw Barneveldse Krant.

REDDINGSACTIE Hoe het ervoor staat met die reddingsactie? De donkere wolken hangen helaas nog steeds boven BDUmedia. Maar dankzij alle steun brak toch al heel even de zon door. Die kracht van de lokale samenleving zien we gelukkig overal terug. Juist nu zijn we samen sterk!

150 JAAR We weten niet hoelang deze crisis gaat duren en wat de naweeën zullen zijn. Wel weten we dat we er alles aan zullen doen om de Barneveldse Krant overeind te houden, zodat we volgend jaar samen met u ons 150-jarig bestaan kunnen vieren.

Onze acties gaan door, daarover volgende week meer. Wellicht heeft u creatieve ideeën om onze toekomst veilig te stellen? Of wilt u zich als ambassadeur inzetten voor uw krant. We horen het graag via barneveldsekrant@bdu.nl! Ontzettend bedankt voor uw steun tot nu toe.


Met vriendelijke groet,

Team Barneveldse Krant

Als abonnee steunt u de Barneveldse Krant en daar zijn we heel blij mee. Wilt u nog wat extra's doen? U helpt ons door vrienden en bekenden aan te moedigen om ook (proef)abonnee te worden of door iemand te trakteren op een cadeau-abonnement (vanaf 15 euro).
Meer informatie via de website barneveldsekrant.nl/lid-worden of telefoonnummer 0342-494882
(ma t/m vrij tijdens kantooruren).