Deel je nieuws

Bbq team met Barnevelder Jan Oosterbroek Nederlands kampioen culinair Bbq 2019

Culinair Bbq team Bad To The Bone ( met in de gelederen Jan Oosterbroek uit Barneveld) is afgelopen weekend voor de tweede keer op rij Grand Champion bbq Culinair geworden. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Stichting BBQ Wedstrijd Nederland S.B.W.N.

Concert Lucas Kramer Voorthuizen

Zanger Lucas Kramer geeft op 15 november een concert in de Gereformeerde Kerk Voorthuizen waarbij hij zijn nieuwe cd ‘Open Armen’ presenteert. Tijdens deze avonden deelt Lucas de bijzondere verhalen achter de liederen.

Grote betrokkenheid bij de Dorcas Voedselactie

Van 3 tot en met 10 november jl. werd in heel Nederland de 24e Dorcas Voedselactie gehouden. Supermarkten, kerken, kinderen en ontzettend veel klanten in de winkel, leverden producten in voor de allerarmsten in Oost-Europa. De actie in Barneveld leverde 640 voedseldozen op.

Zondag 8 en 15 december 2019:Midwinterwandeling met hoornblazen en wintersoep

Zondag 8 en 15 december organiseert Stichting Schapedrift een winterse wandeling over de Ermelosche Heide onder leiding van natuurgids Jeanne Dijkstra. Vertrek is om 13.30 uur vanaf de schaapskooi Ermelo. Ook in de winter is er van alles te ontdekken in de natuur.

Gevaarlijke situaties op rotondes.

Vorige week fietste ik achter een moeder met een kleuter achterop de fiets, die ’s ochtends om 8.15 uur vanaf de Lunterseweg de rotonde opreed bij de Jachtlaan.

Amivedi, vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Garderen: Cypers/bruin/witte kater Uk (Lage Boeschoterweg), wit/bruine kruising, teef, Mika (Hogesteeg)

Vermist in Barneveld: Cypers/grijs/witte poes Tiger (Slangenburg), Siamese kater, choc.point Kalief (Wildzoom), schildpadpoes Sammie (Valkappel)

Revalidatie is klaar! Hoe nu verder?

NAH interactief verzorgt i.s.m. Siza en Hersenz een informatieve avond over de mogelijkheden na revalidatie bij NAH. De avond start om 19.30 (inloop vanaf 19.15 uur) en wordt gehouden in de huiskamer van Welzijn Barneveld in de Veluwehal (1e etage, lift is aanwezig). De toegang is €2,50.

Bingo bij Ruimzicht

Donderdag 14 november is weer een gezellige bingo avond bij Ruimzicht. Kosten zijn € 4.50 per persoon. U hoeft zich van te voren niet op te geven. U bent van harte welkom!

Ledenvergadering imkerver. De Bakermat

Namens het bestuur van onze vereniging mag ik u uitnodigen tot het bijwonen van de najaarsvergadering op dinsdag 26 november 2019. De vergadering wordt gehouden in Buurtcentrum De Schakel aan de Schaepmanstraat 58 te Lunteren en begint stipt om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur.

Alfa Foundation ondersteunt Scouting Lunteren bij onderhoud Het Houten Hes

De Alfa Foundation is een fonds binnen Alfa Accountant en Adviseurs dat maatschappelijke goede doelen van medewerkers van Alfa ondersteunt. Per jaar wordt hiervoor door Alfa een budget beschikbaar gesteld waar medewerkers een beroep op kunnen doen.

Pagina's