Sport

BARNEVELD De slogan ‘het waren twee fantastische dagen’ valt in het niet bij een volleyballeven van 55 jaar bij de Barneveldse volleybalvereniging SSS. Janny Janse heeft eindelijk haar volleybalschoenen aan de wilgen gehangen. Noodgedwongen en met pijn in haar hart. SSS is een boegbeeld kwijt.
EDE Elk nadeel heeft zijn voordeel. Ook Jaap van Lagen ondervond dat. Omdat vanwege Covid-19 het autoracen stil lag, had de Edenaar de tijd uitgebreid zijn tuin aan te passen bij zijn nieuwe woning in Ede. De tuin wordt nu weer ingeruild voor het racecircuit. Komend weekeinde begint de Porsche Mobil 1 Supercup op de Red Bull Ring in Oostenrijk.
Advertorial
BARNEVELD Fietsen is gezond. Toch hebben sportieve fietsers geregeld last van blessures. Een veelvoorkomende oorzaak is dat er (te) weinig aandacht is...
HARSKAMP Net als bij de andere sporten, werd ook de motorsport getroffen door de maatregelen vanwege covid-19. Maar na alleen maar trainen, staan er nu weer wedstrijden op het programma. Zo ook voor Henk Minnen. De Harskamper begint in het weekeinde van 11 en 12 juli zijn seizoen in Assen.
BARNEVELD De KNVB heeft de landelijke indeling voor de voetbalcompetitie 2020/2021 vrijgegeven. Dit betreft de indeling van de ploegen in de tweede divisie tot en met Hoofdklasse. De indeling van de eerste tot en met vijfde klasse volgt op vrijdag 10 juli.
Advertorial
BARNEVELD Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over...
BARNEVELD Het eerste elftal van SDV Barneveld heeft een aansprekend oefenprogramma voor de boeg. De eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe voetbalseizoen is op zaterdag 25 juli. Tegenstander is dan DUNO uit Doorwerth.
BARNEVELD De stijging in het aantal leden is spectaculair, plezier in zijn voorzitterschap is er ook volop. In gesprek met de nieuwe voorzitter van de grootste sportclub van Barneveld - HSV - Edwin den Toom. ,,Het gaat allemaal om de kick van de kromme hengel.”
Advertorial
BARNEVELD We weten het allemaal, bewegen is gezond. Juist nu in deze tijd van het vele thuiszitten. Onder het motto ‘willen is kunnen’ timmert Sportschool...
VOORTHUIZEN De betaald voetbalclubs in Nederland hebben het moeilijk. Meer dan ooit doen de organisaties een beroep op hun trouwe fans. Door de uitbraak van het coronavirus mogen de clubs voorlopig geen publiek ontvangen. In deze serie komen seizoenkaarthouders van clubs uit de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie aan het woord over hun...
BARNEVELD Een basketbalveld in de tuin is de droom van iedere basketballer. Mark Veldhuizen, voorzitter van de Barneveldse Tower Jumpers, realiseerde deze droom aan de Renswoudsestraatweg. Het veld blijkt voor de vereniging een uitkomst in coronatijd.
LUNTEREN De Lunterse damclub DES is voor het seizoen 2020/2021 ingedeeld in de ereklasse dammen. Het hoogst haalbare damniveau ter wereld.