112

TERSCHUUR Een ongeluk op de rijksweg A1, ter hoogte van tankstation Palmpol bij Terschuur, leidde maandagmiddag rond 17.30 uur tot een flinke file. Weggebruikers die op weg waren van Barneveld naar Amersfoort, moesten rekening houden met een vertraging van 40 minuten.
DE VALK Op de Lage Valkseweg in De Valk is maandagochtend de bestuurder van een bestelwagen gewond geraakt, toen hij frontaal op een boom botste. De hulpdiensten, waaronder de brandweer van De Valk, werden rond 05.55 uur gealarmeerd voor een ongeval ter hoogte van de Walhuisweg.
Advertorial
BARNEVELD Sport- en Squashclub do-it in Barneveld biedt al drie jaar danslessen aan voor kinderen vanaf twee jaar. Sinds 18 januari werkt do-it samen met...
VOORTHUIZEN Een personenauto met twee inzittenden is in de nacht van zaterdag op de Apeldoornsestraat in Voorthuizen op z'n kant in de sloot beland. De bestuurder, een 47-jarige Barnevelder, is aangehouden vanwege rijden onder invloed. Zijn rijbewijs bleek bovendien verlopen.
KOOTWIJKERBROEK In een stal bij een boerderij aan de Laageinderweg in Kootwijkerbroek is zaterdagochtend rond 06.55 uur brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer kwam er al veel rook uit de stal. 
Advertorial
BARNEVELD Voor Martijn Broekhuizen van Autovakmeester Broekhuizen kon onlangs de dag niet meer stuk toen hij vernam dat zijn garage aan de Harselaarseweg...
TERSCHUUR Door brand in de keuken is Restaurant East aan de Rijksweg in Terschuur zeker de komende zes weken dicht. Dat verwacht eigenaar Yu Lam Cheung.
BARNEVELD Bij een geparkeerde auto aan de Wyandottelaan in de Barneveldse wijk Veller zijn woensdagavond of vannacht drie autobanden lekgestoken. Dat meldt de eigenaresse van de auto via Facebook. De auto stond op een parkeerplaats. Enig spoor van de dader of daders ontbreekt. Volgens een buurtbewoner is het de laatste tijd vaker raak bij...
Advertorial
KOOTWIJKERBROEK Komende dagen gebruiken we om alles op te frissen en te schilderen, zei Bastiaan Vos twee weken geleden, kort nadat hij het roer van het...
TERSCHUUR In de keuken van Kantonees restaurant East aan de Rijksweg in Terschuur is woensdagmiddag brand uitgebroken.
VOORTHUIZEN/PUTTEN Tijdens controles van de wijkagent en de boa's zijn de afgelopen dagen zo'n veertig bestuurders bekeurd wegens het gebruiken van de nieuwe bussluis in de Voorthuizerweg tussen Voorthuizen en Putten. Dat meldt de wijkagent van Voorthuizen op Facebook.
BARNEVELD Een taxibusje is dinsdagochtend op de Scherpenzeelseweg in Barneveld op een afslaande auto gebotst. In het taxibusje zaten geen passagiers. De inzittenden van de personenauto, een vader, moeder en twee kinderen en de chauffeur van de taxi zijn door de ambulancemedewerkers onderzocht, maar bleken allen ongedeerd.