112

VOORTHUIZEN Op de Rijksweg in Voorthuizen ter hoogte van de rotonde met de Zelderseweg is donderdagavond de bestuurster van een personenauto licht gewond geraakt nadat zij achterop een stilstaande voorligger botste.
EDE Een tot nu toe onbekende bestuurder van een personenauto heeft dinsdagavond met zijn auto een ravage aangericht in Ede. Na de dollemansrit ging de man er te voet van door, zijn hevig beschadigde auto achterlatend op de weg. De politie ging meteen met veel eenheden op zoek naar de verdachte. 
Advertorial
BARNEVELD Gezonde voeding. Daar hoort dagelijks een stukje fruit bij, vindt Arjan Klarenbeek. Daarin staat hij niet alleen, want ook tal van bedrijven en...
BARNEVELD De brandweer van Barneveld heeft dinsdagavond een oefening gehouden bij het Oosterbos zwembad in Barneveld. Daarbij werden ook speciale chemiepakken uit de kast gehaald.
VOORTHUIZEN Een fietser is gewond geraakt toen hij werd aangereden door de bestuurder van een personenauto op de rotonde bij De Punt in Voorthuizen dinsdagavond rond 18.30 uur.
Advertorial
GARDEREN Plannen om thuis het interieur eens flink onder handen te nemen, toe aan een nieuwe eethoek of gewoon op zoek naar leuke woonaccessoires? Kom dan...
LUNTEREN Op de Dorpsstraat in Lunteren is maandagmiddag rond 16.55 uur een fietser gewond geraakt. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek al snel niet nodig te zijn.
BARNEVELD Veel schade maar gelukkig geen gewonden nadat een bestelbus op de Zelderseweg in Barneveld in een flauwe bocht met de rechter voorzijde op een boom botste. De bestuurder is door de gealarmeerde ambulance-medewerkers onderzocht maar had geen letsel opgelopen.
Advertorial
BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie...
LUNTEREN Op de Westzoom in Lunteren is zaterdag omstreeks 19.00 uur een auto van de weg geraakt en in de sloot beland, doordat de bestuurder werd verblind door het licht van een tegenligger.
BARNEVELD Na een achtervolging met een snelheid van 98 kilometer per uur in de bebouwde kom heeft de politie dinsdagavond in Barneveld drie mannen aangehouden. De verdachten zijn bekenden van de politie en zijn eerder veroordeeld voor auto-inbraken.
BARNEVELD Volgens de politie Oost-Nederland is het nergens in de gemeente Barneveld tot confrontaties gekomen tussen verontruste boeren en dierenactivisten. Die dreiging was wel reëel, waarop de politie besloot op scherp te staan.