• Lennert Knops (links) en Kees Noorlander voor het Cavaillé-Coll-orgel

    Dhr. Van de Glind (Orgelmakerij Noorlander B.V.)

Orgelmakerij Noorlander benoemt Lennert Knops tot Manager Sales en Marketing

29-06-2020, 15:29 | Lezersnieuws | Jessica van Leeuwen

Lennert Knops is per 1 juni 2020 benoemd tot Manager Sales en Marketing van Orgelmakerij Noorlander in Barneveld. Knops is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor alle commerciële aspecten en de marketingstrategie.

Kees Noorlander, oprichter en eigenaar Orgelmakerij Noorlander: “Ik ben verheugd dat we Lennert hebben kunnen aanstellen op deze positie. Lennert heeft als organist een grote liefde voor het orgel. Vanwege zijn kennis van en passie voor muziek, zijn bedrijfseconomische en financiële achtergrond en zijn inzet en gedrevenheid is hij de juiste man om Orgelmakerij Noorlander wereldwijd verder te laten groeien als vooruitstrevende serieuze speler in de orgelmarkt.”

De eerste dagen van Knops bij Orgelmakerij Noorlander zitten er inmiddels op. “Ik kijk positief naar de start in mijn nieuwe functie en de eerste dagen als Manager Sales en Marketing zijn mij goed bevallen. We hebben met het nieuwe management team een heldere visie waarmee we kunnen doorgroeien. Dit jaar staan nieuwe en zeer verrassende productontwikkelingen op de planning die ik op alle vlakken commercieel zal vormgeven. Mijn ondernemers-, maar vooral mijn orgelhart gaat hier echt sneller van kloppen.”

Met de komst van Knops richt Kees Noorlander zich volledig op nieuwe productontwikkelingen: ”Er liggen zoveel ideeën op de plank die in de afgelopen jaren zijn ontstaan, maar waarvoor simpelweg geen tijd was. Met deze portefeuilleverdeling kan ik me volledig gaan richten op de techniek en de productie van onze orgels.”

Lennert Knops heeft zijn sporen verdiend in commerciële en financiële functies. Al op jonge leeftijd had hij passie voor orgels en orgelmuziek. Op zevenjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgelles waarna hij bij diverse organisten studeerde. Knops componeert en arrangeert muziek voor koren en diverse instrumenten. Daarnaast is hij regelmatig als koorbegeleider op orgel of piano te beluisteren en verleent hij in deze hoedanigheid zijn medewerking aan cd-opnamen.

Orgelmakerij Noorlander is een vooruitstrevend en snelgroeiend bedrijf. Met klanten over de gehele wereld is zij een serieuze speler in de orgelmarkt. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van software, hardware, audio, elektronica en meubelwerk is zij in staat kwaliteitsorgels te bouwen. Dit doet zij door de nieuwste techniek op orgelgebied te combineren met een persoonlijk meubel. www.noorlanderorgels.com